Šunka, sýr, rukola, rajče, okurka
sezóní ovoce, med, jogurt
máslo, džem nebo nutella
máslo, tvrdý sýr, šunka, rukola, rajče, okurka
Nutella, banán
Opčený chléb, avokádo, rukola cottage, rajče, okurka, čerstvý pepř a mořská sůl
Opečený chléb, vajičkový salát, farmářská uzená šunka rajče, okurka olivový olej, čerstvý pepř a mořská sůl
Opečený chléb, losos, koriandr, petrželka, červená cibule, rajče, lučina, čerstvý pepř a mořská sůl
Opečený chléb, mozzarela, rajče, bazalka, olivový olej, česnek, čerstvý pepř a mořská sůl
Opečený chléb, farmářská uzená šunka, hruška, rajče, olej, koriandr, cottage, čerstvý pepř a mořská sůl
Uzený losos, salátová okurka, avokádo, kopr, petrželka, citrón, olivový olej, sul a papř. + rozpečené pečivo
Jahodové pyré, jahodové kompotové kousky a šlehačka
Banán, čokoládová poleva, šlehačka
Podávané se smetanou, guacamole a rajčatovou omačkou
Voňavé listové těsto je tak křehké, že se rozpadá a rozplývá na jazyku, z čerstvých jablek, vlašských ořechů a rozinek dochucených vanilkovým cukrem. Také to tak dělala vaše babička? Zkuste náš jablkový závin a tu chuť poznáte znovu.
Hříšné propojení kokosovo kakaového sušenkového korpusu s nadýchaným tvarohovýmkrémem a to vše o doplněno o slaďoučká jablíčka vařená v pudinku. Pomyslnou třešničku na dortu tvoří pekanový ořech a společnost mu tvoří dvě ouška z bílé čokolády.
Tohle rozhodně nedostanete na každém rohu. Základ tvarohového dezertu s mangovým kompotem je velmi nízký právě proto, aby vynikl tvaroh a především výrazná chuť mangového kompotu. V kulatém originálním dezertu poznáte, že neobvyklé spojení výrazného manga a jemného tvarohu má rozhodně grády! Velice jemný tvarohový krém je ještě zjemněný smetanou a na sušenkovém čokoládovém základu s kokosem se skvěle vyjímá! Mangový kompot je pak ještě dozdoben malými čokoládovými jazýčky a sekanými pistáciemi.
Milujete lehké, osvěžující,ovocné dezerty? Nabízíme vám skvělý dezert, kde naleznete vše výše zmiňované. V dezertu naleznete od nadýchaného vláčného korpusu, našlehaného mascarpone krému a to vše doplňuje ovocná složka kládající se z lesního ovoce a černého rybízu, která je zamíchána do krému. Zdobení dezertu je velmi jednoduché avšak chutˇově neodolatelné. Celý dezert je zasypán drtí ovocné čokoládys mandlemi a cornflakes. Pomyslnou třešničku na dortu tvoří borůvka a plátek bílé italské čokolády.
Vrstvy dezertu italského původu voní kávou a právem se v posledních letech staly hitem cukrárenského oboru. Dezert připravujeme z piškotů prokapaných kávou a lahodného krému vyrobeného z pravého marcarpone, čerstvé smetany a žloutků. Celý dezert na závěr zasypeme kakaem a ozdobíme čokoládovým dekorem s nápisem ,,Tiramisu".
Nechte si naservírovat žloutkový věneček trochu jinak. Pistáciový věneček představuje variaci na klasický dezert. Obsahuje krom jiného lahodný žloutkový krém, šlehačku doplněnou o pistácie a sladkou polevu zasypanou sekanými kousky pistácií. Jestliže nechcete nabízet či sami jíst pořád to samé a nebojíte se experimentovat, vsaďte na pistáciový věneček.
Farmářský věneček představuje variaci na klasický dezert. Obsahuje krom jiného lahodný žloutkový krém, šlehačku a sladkou polevu s ovocným překvapením a to rybízovým džemem. Jestliže nechcete nabízet či sami jíst pořád to samé a nebojíte se experimentovat, vsaďte na farmářský věneček.
Je stejná jako před padesáti lety, tradiční a skvělá. Rakvička se šlehačkou, po které se zapráší! Naše rakvička je potažená čokoládovou polevou a uvnitř naplněná čerstvou, neslazenou šlehačkou. Tou je samozřejmě ozdobena i po celé délce. Pravá, neslazená šlehačka dodává rakvičce tu pravou nenapodobitelnou chuť, kterou znáte z dětství.
Také máte dost všech těch šizených větrníků, které jsou k dostání na každém rohu? Pravý dezert karamelový větrník má být z odpalovaného těsta, ve kterém je skutečné máslo, pokryt bohatou karamelovou polevou a musí skrývat karamel i uvnitř. Jemnou žloutkovou šlehačku má doplňovat karamelová šlehačka. Přestaňme dělat kompromisy a jezme jen to, co skutečně má chuť.
Tohle je ten pravý zkákusek pro milovníky šlehačky! Jemnost sladké šlehačky se tu snoubí s výraznou chutí křehkého, kokosového těsta. To je první vjem, který vás při ochutnání šlehačkové bezé rolády uchvátí. Jemná roláda je po nakrájení dozdobena čerstvou šlehačkou a plátkem bílé čokolády.
Na každé svatbě nebo velké oslavě v našich krajích obvykle kremrole nechybí. Neměly by chybět ani na vašich pultech či stolech, protože tohle je skutečná klasika cukrářské výroby. Pokud se vám nechce experimentovat a raději vsadíte na oblíbené a staletími prověřené dezerty, trubičky z křehkého těsta plněného sněhem z bílků by měla být vaše volba. Kremrole zkrátka nezklamou.
Necítíte se na to zkonzumovat náš vysoký dort harlekýn se třemi vrstvami nadýchané šlehačky? Připravili jsme pro vás jeho „lehčí“ verzi. Nicméně se nemusíte bát, že bychom vás ochudili o fantastickou chuť bílé a pařížské šlehačky. Té je na tomto dezertu pořád dostatek. Čokoládový korpus jsme šlehačkou nepromazali, ale navrstvili ji na něj – v několika nadýchaných kopečcích. Nakonec jsme zákusek dozdobili čokoládovým jazýčkem.
Poctivá chuť klasického Míša dortu. Aby také ne – krém jsme vyšlehali z čerstvého tvarohu, másla a cukru, a posadili ho na kakaový korpus. Polevu jsme připravili z čokoládové polevy a čerstvého másla. Na závěr jsme Míšu dozdobili čokoládovým dekorem s kokosem.
Jste pozvaní na zahradní párty a přemýšlíte, co přinést? Chcete hostitele ohromit nevšedním dezertem? V tom případě máme pro Vás vynikaající makový dortík, který je promazán krémem ze zakysané smetany doplněným o maliny. "Třešničku" tohoto dezertu tvoří čerstvám malina v kombinaci domácího piškotu.
Díky střídavě žlutému a červenému korpusu vždy vyčníval a lákal k ochutnání. Punčový řez je stálicí, kterou nabízí snad každá cukrárna. I ta naše. Vychutnejte si barevný korpus, který vznikl máčením v punčovém rozvaru. My jsme navíc tuhle klasiku, která je navrchu potažená cukrovou glazurou s rumovým nádechem, doplnili o pikantní chuť kandované višně a sladkost kvalitní čokolády v podobě čokoládového lístku.
Čokoládové dezerty jsou velmi oblíbené a proto jsme připravili tento dezert. Složili jsme jej z plátu kakaového korpusu, nadýchaného čokoládového krému z 52% čokolády do ktrérého jsme ukryli černý rybíz v pudinku. Pomyslnou čepici dezertu tvoří červené želé, které je dekorováno makronkou a plátkem čokolády.
Potěšte se smetanovým čokoládovým z 58% čokolády i pistáciovým krémem na jednom lahodném kakaovém korpusu a to celé doplněné višněmi vařenými v pudinku. ,,Tři v jednom" ještě nikdy nechutnalo tak hříšně dobře.
Pro to, abychom ochutnali maracuju, nemusíme již cestovat do tropických rájů. V naší nabídce naleznete dezert Maracuja s malinami. Lehký vanilkový korpus je doplněný lahodným krémem vyrobeným z čerstvé smetany, žloutků, želatiny a maracujového pyré. Dezert je ozdobený čokoládovým dekorem a čerstvou malinou.
Dezert je vyrobený z kakaového korpusu doplněného lehkým čokoládovým krémem, který připravujeme ze 70 % čokolády v kombinaci s čerstvou smetanou. Kostka je ozdobena čokoládovým filigránem.
Tento dortík jsme připravili z velmi jemného krému ze žloutků, smetany a želatiny. Dortík je ozdobený silnou vrstvou malin zalitých želatinou.
S touhle jemnou záležitostí se jazyk ani zuby příliš nenadřou. Tento dortík se totiž skládá z lehkého piškotového korpusu, lahodného smetanového krému a jahod v želatině. Typický dezert, který v posledních letech zažívá doslova boom.
V parném létě se každý chce něčím osvěžit. Třeba svačinkou ve stylu ovocného dortíku. Tento dortík jsme připravili z jemného krému z čerstvé smetany. Dortík je ozdobený silnou vrstvou lesního ovoce zalitého želatinou.
Z lesa si můžeme přinést košík plný hub, ale košíček s lesními plody můžete dostat i ve své oblíbené cukrárně. Konkrétně v podobě tartaletky s lesním ovocem.
Horké maliny se zmrzlinou, čokoláda s malinami a další podobné sladkosti bodují. Tento druh ovoce patří mezi nejoblíbenější a v cukrářské výrobě nejpoužívanější. V nabídce dortů do kavárny tedy nesmí chybět ani tartaletka s malinami. Lahodné ovoce je v ní zkombinováno s lineckým těstem, vanilkovým pudinkovým krémem a želé.
na z několika variant tartaletky s ovocem, tahle konkrétní nabízí tmavý odstín višní a jejich šťavnatou masu v želé na pudinkovém krému chutnajícím po vanilce a základu z křehkého lineckého těsta. K nakousnutí!